1082214_636094569743052_904535435_oAstăzi sunt femeie. Astăzi sunt mamă. Astăzi sunt antreprenor. Astăzi sunt pasionată de educație. Astăzi sunt sigură cine sunt!

Drumul meu, însă, până astăzi, a fost plin de provocări care m-au ajutat să devin cine sunt și să mă conturez în continuare, căci sunt de părere că suntem toți într-o continuă transformare și devenire.

Nu am fost un elev de zece, căci toată copilăria mea am făcut sport de performanță și asta nu mi-a lăsat prea multe alternative. Însă uitându-mă înapoi, m-a ajutat să capăt niște abilități care m-au înpins permanent înainte.

Am absolvit în 2000 Facultatea de Drept. Nu pentru că aș fi fost pasionată, ci pentru că așa a fost conjunctura la momentul respectiv. Evident, nefiind pasionată de domeniul juridic, la prima ușă care s-a deschis către comunicare, pentru că eu cred că asta este menirea mea, am renunțat job-ul de jurist, să lucrez într-o multinațională.

După nașterea fiicei mele Daria, am decis să demarez un proiect propriu, pentru a avea independența de a fi alături de fetița mea cât mai mult timp.

Despre învățământ știam doar de la mătușă mea, la care m-am uitat că la soare toată copilăria pentru că, fiind director de școală, era respectată de toată lumea, dar mai ales pentru că mă întrebam mereu cum o fi să primești o sacoșă de mărtișoare.

Deși nu aveam nici o informație despre ce înseamnă o grădiniță, că orice mamă care visează la un loc mai bun pentru copilul ei, am demarat în 2006 proiectul Butterfly.

Înainte să începem activitatea la Butterfly, eram deja însărcinată cu Tudor. Așa încât primul an de afacere a însemnat: stres, greață, nesomn și o luptă contracronometru să pun pe picioare ceva ce părea să nu mai meargă vreodată, înainte să nasc. Cu perseverență, dar și sprijin permanent din partea familiei mele, am reușit să pun la punct echipa care să gestioneze grădinița, până când am născut.

Am revenit la Grădiniță după două săptămâni de la naștere, iar asta m-a costat un dezechilibru care a durat doi ani și care a fost una din lecțiile profunde ale vieții mele.

În următorii 5 ani, am deschis 5 sedii noi, Butterfly având una din cele mai rapide ascensiuni de brand din domeniu.

În 2012 Grădinița Butterfly a fost acreditată și Școala Primară Butterfly a fost autorizată.

Între timp am schimbat locuri, echipe, am evoluat, am avut succese și eșecuri, am fost vii. Un mare succes a fost ridicarea clădirii Școlii Primare Butterfly, în care școlarii au început activitatea în anul școlar 2014-2015.

Între timp am construit o echipă mare, cu profesioniști pasionați de educație, alături de care educăm cu drag copiii înscriși la Butterfly. Între timp copiii care au venit la noi neavând doi ani încă, acum sunt școlarii noștri la clasa a II-a și ne uităm cu mândrie la cât de frumos au crescut alături de noi.

În paralel avem grijă permanent să oferim sprijin și educație oamenilor, derulând mai multe proiecte sociale despre care puteți citi aici.

Însă cel mai mare câștig în dezvoltarea mea personală și profesională mi se pare a fi că am reușit să-mi stabilesc de-a lungul timpului repere care mă ajută sa merg mai departe. Câteva dintre acestea sunt:

–          Familia este cea mai importantă și încerc să ofer copiilor mei cea mai frumoasă copilărie, pentru că oricât de ușoară ne-ar fi viața, tot minunata copilărie rămâne reperul nostru de fericire lipsită de griji;

–          Sănătatea nu este un dat și am învățat să fiu recunoscătoare în fiecare zi în care sunt sănătoasă;

–          Orice linie de sosire atinsă are nevoie de 1% talent și 99% transpirație, iar norocul este o altă denumire a îndrăznelii și perseverenței;

–          Atitudinea este cea care creează campioni. Winston Churchill spunea nu degeaba că “Succesul nu este final, eșecul nu este fatal. Curajul de a continua este ceea ce contează!”;

–          Cel mai mare ajutor în viață îl poți obține doar de la tine însuți;

–          Schimbarea este singurul lucru constant în viața noastră. Nimic nu-i veșnic … așa că trebuie să trăim cu ea, să ne lăsăm purtati de val și să ne învățam copiii să facă același lucru;

–          Oricât de greu ar fi la un moment dat, greul nu durează o veșnicie … apoi devine ușor;

–       Dincolo de cunoștințe, trebuie să-i învățam pe copiii noștri valori, atitudini, aptitudini. Restul vor dobândi singuri.